Fidiem brengt 25 jaar ervaring in software voor gerechtsdeurwaarders samen met moderne technologie en de beste ondersteuning.

Werk van overal, op elk moment

U kan vanop elke plaats met internet toegang werken met dezelfde mogelijkheden als op kantoor. Zo kan u bijvoorbeeld uw medewerkers toelaten om thuis te werken.

Geef uw klanten extra service

Overzichtelijke en gemakkelijk toegankelijke informatie voor uw klanten leidt tot meer tevredenheid. Debiteuren kunnen hun dossier consulteren en zelfs betalingen uitvoeren wat een vlottere afhandeling verzekert.

Maandelijks abonnement, geen zware startinvestering

Door het maandelijks abonnement vermijdt u met Fidiem grote opstart investeringen en neemt u niet het risico van vast te zitten aan een bepaald systeem.

De complete oplossing

Fidiem kwam tot stand door een unieke samenwerking. Een aantal gerechtsdeurwaarders en hun medewerkers hebben maanden gespendeerd aan het inventariseren van alle gekende en gewenste functionaliteit. Deze combinatie, samen met de ervaring van experts in moderne software technologie en in het bouwen van systemen voor grote volumes leidde tot de realisatie van Fidiem.

Op pc’s , tablets en smartphones

Van de kantoormedewerker die met 2 grote schermen werkt, tot de gerechtsdeurwaarder die tijdens een bezoek met zijn smartphone of tablet informatie of een foto aan een dossier toevoegt. Fidiem past zich automatisch aan.devices

Medewerkers leren er snel efficient mee werken

Dank zij de doordachte en moderne schermopbouw voelen medewerkers zich snel thuis in Fidiem. De structuur werd gebaseerd op de nieuwste inzichten in usability en ergonomie, wat een kort leertraject, hogere productiviteit en minder ingavefouten verzekert.


Laatste nieuws

Senior .Net developers gezocht

Ben jij een senior .net specialist? Vervoeg een innovatieve omgeving en zet een grote stap in je carrière! Virteo biedt … lees verder

02/10/15

PMV stapt in Virteo

De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV N.V. (Brussel) stapt in het kapitaal van Virteo N.V.
PMV heeft, samen met een aantal bestaande … lees verder

02/10/15